Cevege is als textielagent en textielimporteur gespecialiseerd op de Verre Oosten landen zoals bijvoorbeeld China, Korea, Taiwan, Hong Kong, Thailand en IndonesiŽ.
Het bedrijf bestaat nu al vanaf 1978 en is opgericht door Dhr. Carel van Gemert. In eerste instantie werd zelf (vrijetijds)kleding ontworpen, gefabriceerd in het Verre Oosten en verkocht in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg.
Begin jaren 80 is er naast de kleding ook een afdeling import van (kleding)stoffen ontwikkelt.

De eigen productie van kleding nam langzamerhand af en de import van stoffen nam gestaag toe. Met de steeds grotere afzet nam ook de kennis van deze producten toe.

Nu ruim 30 jaar later is Cevege nog steeds volop actief in de stoffen- en kledingmarkt. Met een netwerk van betrouwbare leveranciers in de diverse Verre Oostenlanden en een degelijke en reeds lang bestaande (Europese) klantenkring kunnen we rustig stellen dat Cevege gebleken is een betrouwbare zakenpartner te zijn.

Op dit moment zijn wij zeer actief op de Chinese markt. Een (productie)land al jaren in opkomst en nog steeds elk jaar fors groeiend. We laten produceren bij de modernste fabrieken die kwaliteit en controle zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Introductie